Algemene voorwaarden

Wanneer je de musical hebt besteld, betaald en ontvangen, verkrijg je daarmee het uitvoeringsrecht voor het stuk door één groep van de school gedurende één schooljaar. Wanneer er meerdere groepen zijn binnen de school die de musical opvoeren, dan dient elke groep het stuk apart aan te schaffen. Alle ontvangen materialen mogen alleen worden afgedrukt en gebruikt voor intern gebruik t.b.v. het repeteren en opvoeren van de musical op jouw school. Ze mogen niet worden doorverkocht aan een andere instelling of persoon. Een bestelling kan niet geretourneerd worden.

Een musical(pakket) van QP Musicals bestaat uit:
  • HET SCRIPT, met de uitgeschreven dialogen en liedteksten (in Word en PDF format);
  • DE HANDLEIDING, met o.a. regieaanwijzingen, suggesties en tips m.b.t rolverdeling, tekst, muziek, dans, decor, etc.;
  • DE MUZIEK: audiobestanden van de liedjes, zowel (i) karaoke-versies als (ii) ingezongen voorbeelden om mee te oefenen;
  • DE PowerPoint sheets voor op een groot scherm (indien je dit gebruikt in het decor - optioneel);


Ten slotte, check nog even of jouw school over de benodigde Buma/Stemra licentie beschikt. In principe zal iedere basisschool zo’n licentie al (moeten) hebben, i.v.m. de rechten om muziek te kunnen maken en afspelen op school: zowel tussen de lessen door als tijdens vieringen (Sinterklaas, Kerst, carnaval) en op schoolfeesten en -uitvoeringen, zoals dus ook een eindmusical. Klik hier of klik hier voor meer informatie.

Eenmaal bestelde en geleverde producten worden niet retour genomen. Aan de informatie op deze website en de vertoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Door een musical te bestellen bij QP Musicals, stemt de klant in met deze algemene voorwaarden.

© 2024 QP Musicals.
Uitlenen en/of kopiëren van het geleverde materiaal voor een andere groep, locatie of school is auteursrechtelijk verboden.