Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze musicals of je bestelling? Vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

HOE KRIJG IK HET SCRIPT TOEGESTUURD?

Je ontvangt het script als PDF en Word. In het script staan naast alle teksten de
uitgeschreven dialogen en de liedteksten.

KRIJG IK OOK EEN HANDLEIDING BIJ HET SCRIPT?

Ja, bij het script ontvang je ook een handleiding. Daarin staat een algemene uitleg over de mogelijkheden van het stuk, tips voor decor, kleding, dans en een rekwisietenlijst. Verder een overzicht van alle rollen, regieaanwijzingen, en suggesties voor het aantal kinderen dat mee zou kunnen doen per scène (minimaal en maximaal aantal kinderen).

MET HOEVEEL SPELERS KAN IK DE MUSICAL SPELEN?

Bij elke musical staat aangegeven wat het minimale en maximale aantal kinderen is waarmee je de musical kan spelen (waarbij meer dan het maximaal genoemde aantal vaak ook mogelijk is als je podium groot genoeg is en je nog wat extra rollen wilt bedenken). Bij elk script zit een spelerslijst (rollen overzicht). Hierin staat precies uitgelegd hoe je de rollen kan verdelen bij een kleine klas (door dubbelrollen en/of door rollen weg te laten) en een grote klas (door rollen te splitsen of toe te voegen). Er zijn geen echte hoofdrollen, en de meeste rollen kunnen zowel door jongens als door meisjes gespeeld worden.

HOE KRIJG IK DE MUZIEK TOEGESTUURD?

Naast het script en de handleiding krijg je audiobestanden met door ons ingezongen liedjes. De kinderen kunnen hiermee thuis al de nummers gaan oefenen. Je ontvangt ook alle links naar de karaoke-versies van de liedjes, natuurlijk in de juiste volgorde. Tijdens de voorstelling zal een geluidsman/vrouw, juf of ouder de geluidsapparatuur moeten bedienen om op tijd nieuwe nummers in te starten. Wij raden aan dit van tevoren even goed door te lopen.

HOE ZORG IK VOOR EEN MOOI decor?

Je kan kiezen of je een decor maakt of met een scherm werkt als decor. Al onze musicals kunnen gespeeld worden met een groot scherm achter of naast het podium, waarop beelden geprojecteerd kunnen worden. Bij elke musical ontvang je een powerpoint met beelden om bij elke scene te laten zien op het scherm. Eventueel kan je dit nog aanvullen met eigen foto’s (van jullie school/ buurt). Ook kun je sommige scènes vooraf opnemen en tijdens de voorstelling op het scherm laten zien (vooral bij hele kleine klassen kan dit handig zijn).
Als je met een scherm werkt heb je op enkele rekwisieten na geen decor nodig. Je kan natuurlijk ook een decor maken. In de handleiding staat aangegeven welke decors je zou kunnen maken bij welke scenes, waarin je zelf kan kiezen hoe uitgebreid je dit maakt. Onze eindmusicals hebben meestal rond de 4 verschillende decors nodig die afwisselend gebruikt worden voor meerdere scenes.

HEBBEN JULLIE NOG TIPS VOOR LEUKE DANSJES TIJDENS DE OPVOERING?

Ja, in de handleiding staan suggesties voor vormgeving en dans.

KAN IK MEERDERE MUSICALS TEGELIJK BESTELLEN?

Jazeker! Elk artikel dat je in je winkelmandje doet, gaat mee in de
totale bestelling.

KAN IK LOSSE ONDERDELEN VAN EEN MUSICAL BESTELLEN?

Helaas, je kunt alleen het musicalpakket bestellen, met alles wat daarbij hoort.

KAN IK OOK ACHTERAF BETALEN, OP FACTUUR?

Helaas, dat kan niet. Als je niet kunt betalen, stuur de link naar de
betaalpagina dan door naar diegene die dit wel kan.

NAAR WIE WORDT DE FACTUUR GESTUURD?

Zodra je een musicalpakket bij ons hebt besteld en betaald, krijg je het
pakket en de bijbehorende factuur per mail. Hiervoor houden we het mailadres aan van de door de school opgegeven contactpersoon.